SecondParts
, 03, 2023, 05:07 *
/, . , .
-?

,
: Добре дошли!
 
      

: [1]
   
: ПРОДАВАМ универсално мобилно зарядно с ВГРАДЕНА БАТЕРИЯ. Модел MCH-V12  ( 1195 )
aspar
Нов потребител
*
: 1


.
« -: , 16, 2011, 20:32 »

Продавам универсално мобилно зарядно устройство  MCH-V12 с вградена литиево-йонна батерия Varta 1280mA/h.

Използва се за зареждане на GSM телефона (или друго мобилно устройство) по време на път, когато сте сред природата, спортувате или навсякъде където няма ток.
Може да се постави в джоба или в чантата, да се включи телефона към него и вървейки да си заредите телефона.

Резюме от инструкцията за експлоатация на устройството:

Предназначение:
    MCH-V12 е високоефективно мобилно зарядно устройство с изходно напрежение    DC 5V,  предназначено за зареждане на широка гама мобилни устройства. Универсалният преходен кабел от стандартно USB към 10 различни типа накрайници дава свобода на използване, както за устройства с характерни конектори като NOKIA, Sony Ericsson, Samsung и др. така и за устройства с Mini USB, Micro USB и др. стандартни конектори.  Устройства предназначени за заряд директно от USB на компютър могат да бъдат включени в MCH-V12 без необходимост от кабели.
    MCH-V12 предлага възможност за зареждане на Вашето мобилно устройство, когато сте извън дома или офиса - по време на път, туризъм, спортуване и др.
    Използвайки MCH-V12 получавате допълнителна енергия за Вашето мобилно устройство без да се налага да го разглобявате, за да сменяте батерията.
    Зареждането на вградената батерия на MCH-V12 става или от USB порт на компютър или от USB адаптер AC220V / DC 5V. MCH-V12 разпознава автоматично източника на заряд, предпазвайки USB порта на Вашия компютър от претоварване.  За правилния заряд на батерията се грижи специализирана схема с алгоритъм, осигуряващ дълъг живот и безопасна експлоатация на литиево-йонната батерия. За да се избегне разряд на батерията когато не се използва, MCH-V12 е снабден с бутони за включване и изключване  на изходното напрежение. По този начин веднъж заредена, вградената батерия съхранява енергията в себе си дълго време напред, до момента в който решите да използвате устройството.
    MCH-V12 е устройство, което притежава всички необходими контролни и защитни функции.

Пълно описание на продукта и съвместимост с мобилни устройства тук: http://dox.bg/files/dw?a=b395004c4a

Устройството е чисто ново. Батерията е заредена два пъти, за да се изпробва капацитета й.
Пълен комплект, както е описан в инструкцията и на показаната снимка(зарядно, адаптор, кабел за зареждане на зарядното, кабел за зареждане на различни телефони, кожен калъф).

Цена: 49.00 лв.

За връзка: asparaguss@abv.bg или на лични.
гр. Варна

Изпращане по куриер с наложен платеж.

: [1]
   
 
:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!